Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Söndagsutflykt

Karin E Jansson


Långsam söndag, jaaaa!Först åkte vi till byn. Den här hunden hatar mig, jo det är sant!!Sen vidare till Bygdsiljum. Samuel moster har tagit över ett matställe där.Grönsaksbörgare och pömmes.En snabbis Rumble. Åh vad jag älskar Rumle! (id: konstgreppet)I huset bredvid finns ett övergivet bageri. Bland drivor av mazarinformar, vispar och andra don fick vi gå lös och rota.Jag hittade en pastellblå Kockum-gryta. Och jag som lagar mat så ofta, ehrm.. Nej, jag får väl ha den till kattbadkar eller nåt.Och så rafsade jag ihop en bukett påfågelfjädrar. Till framtida projekt.Och så åkte vi hem!