Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

moderna naglar

Karin E Jansson


Igår målade jag naglarna. Det blev snyggt.Jag använde mig av Color Club Dreamin', Essie Turquoise & Caicos, tejp och en svamp.Först grundmålade jag naglarna. Färgen var sjukt blaskig och krävde typ sju lager för att bli täckande = BUUU!När jag varit arg över det tillräckligt länge gick jag vidare till steg två. För att undvika kladd satte jag en tejpbit på vardera sida av nageln.Jag satte en klick nagellack på svampen.Och duttade på från mitten och uppåt.Klart! Jag = geni med moderna naglar. För visst måste det här vara modernt, va va va?