Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Idag igen!!

Karin E JanssonHatt: paint.NET, Nancy-ish
Sjal: miu miu, snygg
Örhängen: asos, tunga som sten
Klocka: ebay, digital och framtidsfräsch

För övrigt håller jag på att feng shuia och nasigorenga mitt hem, det vill säga RENSA I RÖRAN. Bort med skiten, jag vill inte se det osv. Varje dag åker vi till återvinningscentralen och slänger, och sånt som ändå nån kan bli glad av lägger jag upp på instagram. Igår rök en trave skor, i blixtfart. Det var roligt och jag kände mig populär = WIN WIN