Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

En helt vanlig dag i en enhörnings liv

Karin E Jansson

Igår gick jag all in! Kameran fick följa med på allt. Ja, förutom in i mötesrum och toalettbesök. Såhär ser en alldeles vanlig dag ut i mitt liv!Klockan sju ringer väckarklockan. Jag är svårväckt, tre separata alarm krävs.Jag dricker kaffe framför Jeremy Kyle show.Piffar till mig.Klockan åtta är jag på jobbet. Mitt skrivbord är alldeles blött! Mycket skumt...Jag skriver ett roligt mail för att testa om kollegan är på alerten. Det är hon.Förmiddagsfika. Jag äter ett äpple.Svarar på mail, skissar på en projektplan. Ögonbrynen är alltid ihopdragna vid arbete, oavsett framgång. I lurarna kvittrar NKOTB och Hypocrisy.Klockan tolv går jag ut i blåsten.Maskinen som sopar grus drar över gatorna. Det största vårtecknet!En kvinna kommer fram, vill säga att hon läser min blogg. Jag blir så glad att jag blir blank i ögonen.Köper lunch och går tillbaka till kontoret.Läser lokaltidningen.Ut i blåsten igen, nu till möte om föräldrastöd.Går in i djuraffären på vägen hem. Blir kvar i en lång stund för att diskutera alger och blåsfiskar.Kommer hem och sparkar av mig skorna. Jocke och Samuel sitter i soffan.Blodsocker!Och sedan middag.Pasta med tomatsås, och stekt halloumi.Gott!Pratar med herrarna en stund.Och Prinsen. Baronen syns inte till.Sen på med jackan igen.Till ytterligare ett möte. Tut tut.Först klockan åtta är arbetsdagen slut. Jag blir förvirrad och köper dadlar, lärra och citronfromage.Och svänger förbi sockertopparna.Sirpa ska just i säng, så jag hjälper henne jaga tandtroll.Så lyssnar vi på Alla vi barn i Bullerbyn. Så tråkigt att även jag slumrar till en stund.Gurra tänker vara vaken ett tag till.Men till slut måste jag hem. Bilstereon spelar Van Halen.Och himlen är rosalilagrå.Och så är jag hemma.