Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Årets mamma?

Karin E JanssonJag la in en snus. Mot mitt bröst, i en bärsele, sov barnet. Jag sniffade honom på huvudet, lyfte blicken och mötte en annan kvinnas blick. Hon stod bara en halvmeter ifrån mig, hennes huvud rörde sig snabbt, försökte få en skymt av barnet som sov. Ååååh så söt han är, pep hon. Ja, han är gullig svarade jag. Hur gammal är han? fortsatte hon. Ja du, få se nu, svarade jag och försökte minnas. Men när är han född? försökte hon vänligt hjälpa till. Oj, det kommer jag inte ihåg, svarade jag. Hon spärrade upp blicken, och stegade snabbt därifrån, chockad.

Jag är mostern, skrek jag. Hon var redan långt borta.