Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

ÄCKLIGT

Karin E Jansson


Om jag var rik skulle jag bara göra äckliga saker. Inte äckligt som att vaska champagne och rösta blått, utan som att tillverka juveler som inte alls behöver vara kommersiella. Göra saker bara för att det är roligt och intressant. Just nu vill jag bara jobba med hår. Jag och Annika diskuterade det tidigare ikväll, i en sms-konversation, hur konstigt det är med hår. Hur det ska vara långt och svallande, men blir äckligt samma sekund det lämnar kroppen. Eller om det växer på "fel" kroppsdel.  Sånt kan jag inte sluta tänka på, jag blir besatt av tanken av att testa det äckliga, och tvinga det bli fint.

Men ett visst hopp har jag ändå, ett hopp om att några av er är precis lika äckliga som jag. Så därför blir det nog ändå en liten kollektion med hår. Håll utkik!