Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Tre plus en bonus

Karin E Jansson

Här kommer de tre första frågorna/idéerna från frågestunden, plus en bonusfråga som ni glömde bort att fråga.


Lisa sa:
jag vill ha mer dagens klädslar på dig!:D
Jag håller med! Det är roligt med "Dagens". Jag har liksom fått för mig att det måste fotas på morgonen, och då springer jag mest runt med kajalpenna och kaffekopp och skriker rakt ut, och ser ingen som helst tid till fotande. Men jag skulle ju faktiskt kunna göra en Dagens på kvällen!Åsa undrade:
Du verkar vara så effektiv med ditt skapande, kan du berätta om hur du blir motiverad och får fart och ork? Mvh lat tjej som sällan gör det hon verkligen vill.
Jag lessnar aldrig på skapandet, för det är ju det roligaste som finns! Hela vårt hem är en verkstad, och med pärlor, strass, lera och papper överallt blir skapandet mer tillgängligt (och dammigt). För att hitta tiden så handlar det om prioriteringar. Jag väljer bort så mycket tråk som möjligt, och har nu värderat skapandet högre än slantarna och har gått ner i arbetstid.Annelie frågade:
Hur vågar du? (öppen fråga :)
Jag är en rädd människa. Ängslig, har alltid varit det. Men jag har tagit mig tid att fundera på vad jag verkligen vill, hur jag vill att mitt liv ska se ut. Och sen funderar jag inte så mycket mer, utan gör bara det som känns kul! Går det dåligt byter jag spår, och fixar jag det så växer min värld. Som Kristina Lugns säger Många jag känner oroar sig i onödan. Det tycker jag är dåligt. Jag glädjer mig i onödan. Det är mycket roligare.


Bonusfråga: Jag hade en gång en dröm om vackra frisyrer och en räv på rymmen. Kan du tolka?
Jamen du pratar ju om Sweet Fox on the run. Helt naturligt!