Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

sista delen

Karin E Jansson

Här kommer sista delen av den senaste frågestunden!

Emmy undrade
Vilket är det bästa djuret att rida på? 
Tror du att världen skulle vara en bättre plats om politiker hade hjärnor av mandelmassa? Skulle de fatta mumsigare beslut? 
Jag tror att något mer knaprigt skulle vara att föredra, tex oskrokshjärna. Men jag tror egentligen inte att det skulle påverka beslutsfattandet nämnvärt.
Och slutligen, om du var tvungen att välja mellan en värld där allting glittrade, eller en värld där allt hade häftiga ljudeffekter, vilken skulle du välja? 
Oj, svårt! Kan man inte få välja en värld där allt som glittrar har ljudeffekter? Jo, det är klart man får, så det väljer jag!
Tack för en underbar blogg! 
Tack för att du läser!!


Annika skrev
Jag undrar hur du reagerar om man kommer fram och säger hej på stan? Jag ser dig nämligen ibland eftersom jag också bor i Umeå och stan är ju inte stor och tänker jämt att man borde säga till folk som är bra att de är de men jag vågar inte riktigt. 
Det har aldrig hänt, men skulle nån komma fram så skulle jag bli jätteglad och lite generad. Sen skulle jag förmodligen bli överexalterad och vilja gå på restaurang och prata i timmar när allt du ville var att säga hej.


erika undrar
page eller långt svall? 
Jag gillar båda!
strömming eller lax? Strömming.
väckarklocka eller väckarmobil? 
Både och, i mitt fall en väckarklocka och två väckarmobiler. Den sista väckaren som ringer har ett hysteriskt tupp-skrik som signal, jag måste med andra ord piskas ur sängen.
axlar eller smalben? 
Jag behöver båda. Kan jag få välja en axel och ett smalben?
smultron eller harsyra? 
Harsyra! Jag gillar när det fräter i magen.
gå och lägga sig eller gå upp? 
Gå och lägga sig, fast jag är dålig på det också.
erika eller ellinor? 
erilor
marie eller ann-louise? 
marlou
pocketbok eller sjukt-dyr-inbunden i sammet och guldbokstäver?
Jag älskar böcker, och samlar på böcker. Men nu är de så många att de ramlar ut ur hyllorna bara man sneglar på dom, så därför säger jag pocket.
stekt eller kokt? (ägg alltså, eller annat) 
Kokt, jag är ju inte vulgär. Eller jo det är jag säkert. Men kokt.


Johanna frågade
Vilket är ditt bästa trick? 
Jag kan skapa en illusion av det mesta.


Vad är dina tips när det gäller djurfotografering? 
Ta tusen bilder så kanske en blir bra. Men teknik har jag inte en susning om, där ger jag Samuel all ära.


Marie undrade
Vad gör en människa vacker? 
Yin och yang. Alla har det.


Amanda skrev
En fråga/uppmaning: skulle du inte kunna börja sälja dina vykort i din webbshop också? Tänk att kunna skicka Karin-kycklingen till alla man känner till påsk (eller till hösten)! Jag tror brevskrivandet i Sverige (och möjligen även utomlands) skulle öka med i alla fall 63%. 
Haha, tror du verkligen det? Ja, jag gillar ju brevskrivandet, och 63% låter ju onekligen bra. Vi får se!


Nova skrev
En tanke och idé. I din webbshop, smyckena du skapar. Om du har ork och tid, kanske smyckena kan få olika namn? Jag finner att det är svårare att motstå saker som heter nåt. Helt enkelt. 
Typ Erilor och Marlou? Ja kanske!


hannah skrev
hej karin! jag är livrädd för katter, och i mitt hus bor det några stycken som ibland dessutom hänger i trapphuset vilket jag tycker är väldigt obehagligt för då vågar jag knappt gå ut/in. har du, som bor med katter, några bra tips på hur man blir kompis med katter? eller åtminstone säkerställer att de lämnar en ifred och inte hoppar på en bakifrån och biter en i hälsenorna? 
Jag förstår mig inte på katter, de är ju helt dumma i hövve emellanåt. Men ändå inte i samma utsträckning som människor, de är ju helt laglösa. Mitt tips skulle ändå vara att bara gå förbi med bestämda steg. Och tänka att skulle de bita dig i hälsenan så finns det värre saker än fysisk smärta. Men risken är nog lika stor som att du biter dom i hälsenan.


 
Elin skrev
Jag skulle vilja ha tips om hur man kan sluta känna att man bryr sig om hur slutresultatet blir (när man ex. syr)! Jag hatar nämligen att slösa ett fint tyg på nått som bara är ett prov! 
Jag har egentligen aldrig gjort fel, så jag kan inte riktigt svara på frågan. OBS SKÄMT! Nä, det handlar nog bara om att göra fel så många gånger att man inser att det ingår i skapandeprocessen, och egentligen inte är så farligt. Inte om man jämför med annat, typ få ett fallade träd över sig, eller bli dumpad av sitt livs kärlek. Allt är relativt, tänker jag ofta. Sen kan man ju välja billiga material. Typ folie.
Hur gör man för att få ett hem som ditt; personligt utan att det blir plottrigt? 
Mitt hem är så vansinnigt plottrigt! Saker överallt. En gång rasslade det ut strass när jag tog av mig byxorna, jo det är sant.
Hur awesome är inte du som gått ner i tid för att göra det du vill? Tror du att det är typiskt 80talister? 
Egentligen tycker jag det inte är så märkvärdigt. Jag har bara hittat en ekvation där jag drar in tillräckligt med slantar för att kunna upprätthålla den ändå relativt höga standard jag är van med, och samtidigt får tid till roligheter. En ekvation som möjlig då jag inte behöver försörja nån annan än mig själv, då hyreslägenhet är minst lika bra som eget hus, och cykel oftast får ersätta bil.
Vilket är ditt favoritord? 
evolution