Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

På (ej) efterfrågan: 10 bilder

Karin E Jansson

Ingen har hört av sig och efterfrågat 10 mobilbilder från senaste veckan, men hade nån gjort det hade detta varit svaret: Javisst kan jag visa 10 mobilbilder från senaste veckan, gu vad gullig du är som frågar!


Jag har åldrats tio år, och har också i mitt tycke officiellt blivit 10 gånger snyggare.Jag har sniffat och sniffat och klappat och gosat.Jag har upplevt en vansinnestårta, med kexchoklad!Jag har gått över till sommarfärgen, Pink Passion.Jag har pyntat mobilen med klistermärken jag fått av Bokkei!Jag har köpt kläder till mig själv.Och till företaget.Jag har stulit ett sudd av jobbet. Det lämnade jag tillbaka dagen därpå.Och har hamnat i livskris. Inte pga av suddet dock.Jag har vilat i soffan, och då gick livskrisen över.