Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

På andra sidan

Karin E Jansson


www har ju flera sidor. Jag tänkte vi kunde kolla vad som hänt på Instagram senaste veckan.Naglarna har varit superguldiga, med nagelstickers.Experimentet med olika sorters fransnäring har fortskridit.Jag har mekat med mitt Nintendo, utan framgång.Jag har fått en blinkande dinosauriepenna av en kollega. Hurra!Jag har hittat en ponny hängande i bokhyllan.Hos Sirpa var det saftkalas. Med våfflor!Och så har jag jobbat i vardagsrummet. Det har yrt bokmärken och stänkt målarfärg. Resultatet kommer i VK framöver.Jag har handlat åt firman.Och åt mig själv! Halva priset på Api.Och ja just ja, så har jag åkt på semester! I fantasin.