Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

left, right, left, right, STEREO

Karin E JanssonDet som är bra med högtider är att de alltid är nån som tycker de är viktiga och värda att firas. Därför kan såna som jag, och kanske du, helt och hållet skita i att påskhandla och bara invänta flertalet inbjudningar från folk och fä som vill bjuda på ägghalvor med majonnäs. Högtidsparasiter kallas vi. En förutsättning är att du egentligen struntar i ägghalvor med majonnäs, och lika gärna kan äta en burk fiskbullar i ensamhet, då det finns en minimal risk att inbjudningarna uteblir. Kanske ökar risken om du publicerar blogginlägg där du hyller högtidsparasiterande. Tiden får utvisa.

Hursomhelst är jag bjuden på påskmiddag hos Mary ikväll. Allt vore tiptop om jag inte försov mig till 13:00!!! För innan middag ska en krönika skrivas. Taktiken blir att straffhetsa mig med Melodie MC på repeat tills arbetet är klart. Vad krönikan ska handla om? Jag vet inte än, men kanske om left, right, left, right, STEREO. Put your hands in the air when I say so!