Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag räknade fel - vill du ha?

Karin E Jansson


Jag har köpt tre olika mirakelkurer som ska få fransarna att växa. Om de funkar eller inte får tiden utvisa. Min smarta idé var i alla fall att testa ett märke per öga och sedan jämföra resultatet. Jag googlade, jämförde recensioner, tittade på bilder, och valde sedan ut de tre som fått bäst recensioner. Och nu slår det mig, pinsamt, jag har ju räknat fel!Det är inte första gången min visualisering av mig själv visat sig misstämma med verkligheten. Nåväl, kanske du bara har ett öga och vill testa en av dom åt mig? Eller om du vill toka till det, använda den på båda ögonen.

Skriv en kommentar om du vill vara med i utlottningen av en fransnäring. Vilken av produkterna det blir får vi se. Och jag tar inget som helst ansvar ifall det skulle visa sig att dina ögon ramlar ut, eller om fransarna blir så långa att det blir handikappande. Fransar till knäna.
NU AVSLUTAT