Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

fulkultur, bantning och lite till

Karin E Jansson


Fredrica undrade
Vart får du allt ifrån?
Från ebay! Nä, jag förstår vad du menar, och jag tror det kommer ur att jag är storkonsument av fulkultur. Jag inspireras av människans rädslor och bekräftelsebehov, och fulkulturen är en guldgruva för inspiration och känslointryck, på ett väldigt lättillgängligt sätt. Sen handlar det om att omvandla det till ett personligt uttryck, och då tror jag det helt enkelt handlar om att vara smart. För det är jag. Smart alltså.


Kristina frågade
Kan inte du snygga till min blogg?
Jag har faktiskt tagit på mig såna uppdrag några gånger. Jag är ingen hacker, men tycker att det är kul med layout. Vill man anlita mig kan man maila på karin.elisabet.jansson@gmail.com.Fridalusen skrev
Berätta allt om hur du gjorde räven på väggen! Skissade du på papper först, är det blyerts under tuschen eller gjorde du allt på fri hand, varför ser kronan annorlunda ut, är den gjord med en smalare penna? Allt, allt vill jag veta och jag tycker den är UNDERBAR!
För övrigt, har den lille fått ett namn än? Nu menar jag bäbisen, inte räven.
Jag hade en idé om att jag ville måla en ram direkt på väggen, så jag googlade efter en snygg design, skrev ut den och skissade sen upp den på väggen, bara för att få dimensionerna rätt. Jag uppfinner sällan hjulet, utan tar från andra när det gäller privat bruk. Sen satte jag igång med tuschpenna, och tittade på bilden jag dragit ut för att få det ungefär likadant. Jag gillar inte att skapa skuggor med nyanser, utan föredrar att göra det genom att variera tjockleken på pennan. Kronan är gjord med en smalare penna, och ser därför lite blekare ut.
Och barnet, han heter Gustav!Anonym skrev
hej! Du har massvis med gånger sparkat bantning och hemska ideal dit de hör hemma. Men jag är i stort behov av en motiveringslista till varför ens vikt inte är värd all denna tid och plåga. Att vikta magar och ihopstötande lår är okej och att livet inte blir bättre om de inte fanns.
Jag har testat både och. Kroppsfett och inte kroppsfett. Och när jag var en smalis var jag olycklig. Alltså innebar låg kroppsfettsprocent inte automatiskt lycka, i alla fall inte för mig. Så då slutade jag bry mig. Det är givetvis bra att vårda sin kropp fysiskt, men aldrig på bekostnad av det psykiska. Jag tror på att ta sig tid på att fundera på vad man uppskattar hos andra människor. Tycker man att smala människor är bättre än de som är motsatsen, ja då kanske man bör satsa på att jobba sig smal, och även säga upp bekantskapen med vänner som går upp i vikt. Tycker man att det resonemanget är vansinnigt kan man tänka att då gäller det för mig själv också. Mitt människovärde sitter inte i min kropp. Och som en parantes kan jag säga att jag tycker vikta magar och ihopstötande lår är snyggt, för det är ju så jag ser ut, och jag är ju snygg.Magpie undrade
bästa boken? bästa filmen? Och om du fick möjligheten att plugga nåt, på vilken nivå som helst, betalt, vad skulle du välja? Kram till dej!
Bästa boken är Jeanette Winterson Fyrväktaren. Winterson har ett språk som är som balsam för själen. Bästa filmen (jag kan egentligen inte välja), men säger Spies like us. Komedi är alltid komedi. Om jag fick plugga med lön skulle jag jubla. Jag vill lära mig allt! Men helst grafisk design, och ännu mer språkvetenskap. Kram tillbaks!!Vicky skrev
berätta mer om vad du lyssnar på. för jag gillart.
Jag lyssnar mest på black metal och death metal. Dismember, Immortal, Bolt Thrower, gamla Metallica och At the Gates. Men sen lyssnar jag på en massa annan musik också. Egentligen allt utom gladpop, typ Håkan Hellström. Spellistorna Karin blandar och ger och Ryck upp dig för fan visar på bredden. Jag behöver variationen.