Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Får jag hälsa på?

Karin E Jansson


(klicka på bilden för källa)

Vissa ser sitt boende som en plats för rekreation och inspiration, andra ser det enbart som ett plats där man sover. Vissa har en noga uttänkt idé om inredning, andra skiter i stil och vill bara ha det funktionellt. Några har inget traditionellt boende, ofta av ekonomiska skäl, och bor i en husvagn eller på en kompis soffa. 

Inredningstidningarna har som regel trevliga, men ändå ganska likartade inredningsreportage. Nog måste det finnas mer mångfald än så?! Jag är intresserad av hur ni bor, och hur ni tänker kring ert boende och undrar därför om jag kan jag få hälsa på? Syftet är att få skildra hur vanligt och ovanligt folk bor, och bilderna jag tar kommer visas på min blogg. Om du är intresserad av ett besök, skriv en kommentar eller maila mig på karin.elisabet.jansson@gmail.com, med info om din bostadsort. Jag tar med mig (köpes-)kakor!