Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

fäbless för nagellack

Karin E Jansson

Som vissa kanske märkt har jag en fäbless för nagellack. Det kan dock bli en dyr hobby om man som jag vill ha en ny färg varje dag. Därför köper jag alla mina nagellack på ebay. Där får jag betala ca 30:- för ett Essie nagellack, medan eleven.se tar 129:- för samma.


Idag kom min senaste beställning, ibd Jewel Collection Files & Buffers och Quimica Alemana Nail Hardener, vilka fått bra recensioner båda två. Tanken är att jag ska ta hand om mina naglar lite bättre, inte bara pynta dom.Och utan att vara sponsrad (vilket jag inte är på något sätt!) så vill jag tipsa om den försäljare jag alltid beställer ifrån; Top Nail Shop, bara för att jag alltid blir så nöjd! Jättestort utbud, bra priser och service och väldigt snabb leverans. Jag gillarrrr!