Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Diverse dravel

Karin E Jansson


Idag har jag gjort fyra saker:

* Duschat.

* Fått en hel platta utgången Sprite. Är nu rätt kissnödig.

* Lyckades luras på bloggens facebooksida. Åh vad jag älskar att luras!! Tänk att man kan ha det som heltidsjobb. Men skulle jag satsa på partipolitiken skulle det ju bli röda sidan.

* Känt på datamaskiner. Min tidigare laptop, Sony Vaio, visade sig ju vara en hopfällbar låda med skräp, och när den dog blev jag inte ledsen utan svinförbannad. Så mycket elände den hann ge mig på det dryga år vi hade ihop. Nu när ilskan klingat av känner jag mig motiverad att köpa en ny, och har idag besökt datamaskins-affär. Mannen som hjälpte mig övertalade mig att köpa en, ja just precis, en Sony Vaio. Tack och lov hade jag glömt mitt VISA-kort hemma. Men en ny laptop är nödvändig för bloggens överlevnad. Förstår ni vilket elände det är att behöva resa sig ur TV-soffan varje gång man får en bloggsnilleblixt, men datan är i arbetsrummet?! De flesta snilleblixtarna kastas då i den mentala papperskorgen, och fokus återgår till Judge Judy. Roligt, men resursslöseri.

Slut och början på gnäll, skryt och information.