Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Det var det

Karin E Jansson


Veckan har varit hektisk! Jag fick skrivkramp och grät mig ur den. Såklart blev jag klar i tid.Jag har fått veta hur fett jag kommer leva som pensionär. Jag håller hårt i plånboken.Sen har jag jobbat, bara jobbat jobbat. Och handlat ett halsband av mig själv. Ja, jag fick rabatt.Vi har pratat om att skaffa en nummer tre, men är oroliga hur de andra pälsbollarna skulle ta det.Och jordgubbar och himmel. Det var min vecka det. Jag längtar till semestern.