Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

11 frågor

Karin E Jansson

A.M.O. gav mig 11 frågor! Och jag som älskar att svara på frågor!!


- Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog.
- Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
- Create 11 new questions for the people you tag to answer.
- Go to their page and tell them they’ve been tagged!
- Do not tag back to the person who has already tagged you.1. Vem är den absolut roligaste personen du vet?
Min kompis Sara. På andraplats Chevy Chase, och på tredjeplats Joey Greco.2. Vilken är din paradrätt?
Jag bjuder ytterst sällan hem middagsgäster, ser hellre till att bli bortbjuden. Dels för att jag verkligen avskyr att laga mat, men också på grund att vi inte har några stolar. Men jag är bra på att laga mat, och har proffsiga smaklökar, så när det väl händer brukar det bli bra. Spenat- och chèvrelasagnen med valnötter är ett säkert kort!3. Vem är din förebild?
Jag har ingen förebild, men gillar nåt med typ alla, och mer med vissa. Riktiga människor och fiktiva karaktärer. Ibland är mod bäst, ibland försiktighet. Och ibland är generositet bäst, ibland egocentrism. Ett potpurri med andra ord.4. Vem borde börja blogga?
Alla och ingen. Alla som vill i alla fall. Och vilket liv du lever spelar ingen roll. Med fantasi och språklig förmåga kan alla blogga bra.5. Om du var tvungen att välja - din blogg eller ditt facebookkonto?
Det är ett lätt val - bloggen! Bloggen är ju mitt kärleksbarn.6. Är du bra på att löneförhandla?
Ja. Jag har lätt för att tala gott om mig själv i de flesta situationer.7. Hur mycket tid lägger du på ditt bloggande?
Ungefär en timma om dagen. Önskar jag hade mer tid, för jag har mer att berätta.8. Vilken film såg du senast?
Babycall. Noomi Rapache spelar psykiskt sjuk kvinna på flykt. Väldigt väldigt ledsam och otäck.9. Du får massa pengar - vad betalar du av först CSN-lånet eller bolånet?
Jag har bara ett lån och det är CSN.


Photobucket
10. Vad tycker du om ordet entreprenör?
Jag tycker det är okej, men jag gillar evolution bättre. Och trampdyna, havsbris och sockerdricka.11. Lever du som du lär?
Ja. Jag är en halvdan människa, och skulle aldrig påstå något annat. Jag gillar att vara halvdan.


Och så elva frågor till: Annika Bäckström, Mirijam Geyerhofer, Julia Skott, Killer Colours, According to Annika, Mina Bestyr, Guldsmeden, Om vackra kläder, Cinderalley, Vykort till min syster och niotillfem. Fast egentligen vill jag att alla ska svara. Skriv gärna en kommentar och länka till dina svar om du vill vara med!!

1. Vad är du bäst respektive sämst på?
2. Vilken superkraft behöver du?
3. Är det nåt du tycker evolutionen berövat dig?
4. Har du slagit dig riktigt illa någon gång? Brutit ben?
5. Vad är det äckligaste du ätit? Vad skulle få dig att äta det igen?
6. Vad väljer du om du bara får välja över- eller underläpp. Motivera!
7. Vilken låt har oftast gått på repeat hos dig?
8. Vem önskar du att du var kompis med?
9. Ditt favoritgodis!
10. Var sover du bäst?
11. Vad kommer dina memoarer heta?