Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Väntan och förväntan

Karin E JanssonSåhär har jag sett ut idag, om vi byter ut klänningen mot svart smutsig kofta,och skorna mot inte skor. Ja okej, inte särskilt likt på nåt sätt, men jag föredrar att skapa en illusion av tjusighet i alla lägen. Hur som helst, Marys unge vägrar komma ut och frustrationen börjar nå sitt klimax. Min frustration alltså, Mary verkar ganska lugn. Idag har jag provat skrämsel- och vibrationstekniker, men inget biter, Nolla (arbetsnamnet) klamrar sig fast. Ananas har nån tipsat om, kryddig mat föreslår nån annan. Massera bröstvårtor har jag läst nånstans, men det specificerades inte vems.

Väntan och förväntan. Det är rätt härligt ändå. Men kommer den inte imorrn kommer jag skriva en arg insändare.