Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ta del av vår parterapi

Karin E Jansson

Photobucket

För att lära känna varandras olikheter ytterligare har nu min kille och jag skapat en spellista där vi fått lägga till varannan låt. Då min musiksmak är awesome, och då hans musiksmak är ganska awesome så blev det en riktigt bra lista. Varannan herrarnas, enjoy.


Obs, det är inte killen på bilden som jag refererar till som "min kille" här, även om han såklart också är min kille.