Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Smygreklam

Karin E Jansson

Eftersom jag inte tillhör skaran bloggare som överöses med gåvor och erbjudanden från företag, och eftersom jag gärna vill tillhöra den skaran, så kommer nu ett nytt inslag i Karins Konstgrepp. Jag kallar det smygreklam. Inlägg där jag avslappnat och naturligt berättar om produkter som kan vara av intresse för mina läsare. Ett sätt att visa hur bra Karins Konstgrepp är som plattform för produktplacering.

Hej gullefjun! Idag har jag vaknat, sminkat mig, gått till jobbet, skitkul dag. Jo, en annan sak, jag höll på att glömma - alltså har ni tänkt på hur himla gott det är med lök?! Jag ska äta en lök idag, mmmm, *längtar*. Alla mina kompisar äter också lök, och jag vet från säkra källor (!!) att ganska många kändisar äter lök. Jaja, längtar tills jag kommer hem. Då ska jag och mannen mysa, och vem vet, kanske äta lök? *blink*


*yum yum*


PoK, prutat och klart!!