Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Samtidigt i ett parallellt www

Karin E Jansson

På Instagram händer det saker hela tiden! Till exempel:


Jag har varit hårdsminkad, arg, i blåsväder och fluffig.Jag har pyntat mig med ny paljettkofta, litet kam-halsband, glitternaglar och så kallad matt/blank-manikyr.Jag har hetsat Marys mage, har sett på Alfons med Sirpa, har klappat katt och suttit i soffan med de jag gillar.Jag har ätit tårta, Pringles, praliner och JÄTTEMYCKET fiskbullar.Och så har jag skaffat några nya bild-appar till mobilen. KER-PLOPP!!