Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Såklart!

Karin E JanssonNeeej, är jag för sent ute? Jag vill också vara med i "Ni-klubben", fick jag som respons på Twitter på sista delen av länkar till era bloggar Ni, del 7.

De gånger jag blir länkad av en annan blogg kan det förändra dagen från dåligt till bra, det är helt enkelt så jäkla roligt att bli uppmärksammad av andra, och kanske få ett par nya läsare på köpet. Så nu reviderar jag mig. Ni-klubben får såklart fortsätta! Så fortsätt kommentera och tipsa om din blogg, så fyller jag på listan så snart jag hinner!