Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ni, del 8

Karin E Jansson

Ett litet uppehåll blev det, men här kommer del åtta i sammanställningen av era bloggar!

Sanna Isabell använder sin blogg Almost Art lite mer som en hemsida. Där postar hon det mesta av alla konstnärliga saker hon gör. En blandning av måleri, broderi, skulptur och sömnad.


Pop my heart bloggar om lite allt möjligt på The Girl and the Cats, helt enkelt för att hon inte kan låta bli.


Kära Vardag bloggar Fifi om lite allt möjligt som rör sig i hennes huvud och runt henne, men det blir en hel del om hennes Kiddo och om att vara nybliven förälder.


Kajsas fotografier är en blogg med nästan bara foton, och det mesta är från Kajsas brysselvardag, och fest, och kärlek och annat skoj. Bah sådär en vanlig tonåring på vift!


My Arty World bloggar Melinda om saker som hon tycker mycket om och inspireras av, som fina saker, gamla saker, kärlek, konst, film, foto.


Susannsa blogg Jo, men visst! handlar ganska mycket om vackra saker från förr. Hon älskar nästan allt från 50- och 60-talen. Den handlar också om hur det är att leva som Borderline, om familjen och om hur det är att vara GBP-opererad. Dessutom bakar hon rätt mycket, och drömmer om Norrland.JosefinACT skriver om allt möjligt kreativt från sin vardag. Vad sägs om hemmasydda klänningar, amigugumi, secondhand-fynd, recept och konst!


Cinderalley är en Stockholmare i exil i Kalifornien. Bloggen handlar dels om livet i USA, och dels om äventyr, punkspelningar, öl, katter, hennes motorcykel och tatueringskonst.


Josefin har två bloggar. På den ena, Hos Roos, bloggar hon om hur livet blir efter att man mist ett barn och hoppet som återföds i hennes andra barn. Mycket reflekterande och ganska personliga texter. JosefinFint är lite lättsammare. Där skriver hon om loppisfynd, inredning, pyssel och fina saker i allmänhet. Kika gärna in, alla är välkomna!


Furypi bloggar Therese om feminism, teater, olika former av nörderi främst japanska pojkband, brittiska tv-serier och vampyrer. Det pratas också en hel del sex och så skryter hon när hon bakat.


Puzzelmartha bloggar på Marthas Kreationer för att andra ska kunna ta del av det hon samlar på sig och skapar.


Hellys blogg Dream of horses bygger främst på Hellys foton som då är på hästar, familj/vänner, loppisar och sånt som händer i hennes liv. Och sen blandar hon in lite saker som är skoj, typ fredagsdansklipp, och lite inspirationskällor.


Ljuva Julia bloggar om att vara mamma till världens bästa Oswald, men också lite foto, lite recept och mest lite småhumoristiska vardagsbetraktelser.


Krupnikov Skriver om saker som gör henne glad såsom mina katter, loppisfynd, vackra tyger och abonnemangsklänningar!


Tant Mango bloggar om psykisk ohälsa och hur man gör för att må bättre. Hon försöker lära sig av eländet och hitta något positivt med det mesta. Bloggar om olika kreativa saker som silversmide, vego-matlagning, loppis, kläder, inredning, textil, keramik, pyssel m.m. För att man blir glad av att vara kreativ! Det blir också en del tankar om barn, uppfostran och genus och hur man gör världen till en bättre plats. För att hjälpa sig själv och andra!