Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ni, del 7

Karin E Jansson

Här kommer min sista del i sammanställningen av era bloggar! Mycket fint har vi fått upptäcka! Fortfarande kommenteras det med bloggtips på inlägget Men du då?, så kolla där om du vill ha ytterligare tips!Noona blogg Mymmeli Memories finns till eftersom det är lättare och mer mångsidigt (därav även mer motiverande) än att skriva dagbok. Bloggen berättar om hennes observationer, tankar och idéer kring allt möjligt.Efraimsdotter bloggar lite i smyg sådär, om att försöka säga hejdå till ätstörningar. En reaktion på på att de ätstörningsbloggar som finns ofta är väldigt triggande. Förutom ätstörningar blir det en del bilder på sånt som gör henne lite glad och en del funderingar om, tja sånt hon råkar fundera på.Bondhustrun bloggar en del om sig själv, sina barn, sin man, deras jordbruk, sitt journalistjobb, hönsen, bakning och mat och massor av musik. Och lite feministgärning på det, ibland, lite insmuget. Det där att försöka uppfostra två söner till att bli medvetna och jämställda.Villa, Volle, Volvo bloggas det ärligt och o-glammigt om hur jävla svårt det är att försöka renovera ett hus när man inte kan så mycket.Foto av Hanna är en fotoblogg, med lite vardag och mycket djur. Och såklart allt möjligt annat som hamnar framför kameralinsen!


Dabina har två bloggar; en bakblogg som startades för att hon skulle ha en samlingsplats för sina recept, och en gotisk pyssel-inspirations-shoppingblogg bara för att det är kuuul!


Fröken H. Lundqvist bloggar mestadels om sina sömnadsprojekt, även om stickning och virkning, annat skapande och promenader i naturen ( på Gotland där hon för tillfället bor och hemma i Skellefte').


Maria har en blogg - Skapande - om framförallt slöjd, men skapande i allmänhet och så bloggar hon om sådant som tangerar det kreativa som böcker, film, musik och en och annan bild på havet.Tant Grön är fotobloggen som fick sitt eget liv och som numera handlar om livet, foto, mat, kreativa projekt och annat som gör en glad i själen!Fellen bloggar för att kunna samla ihop allt hon tycker om, skriver och framför allt målar i en kartong och låta alla som vill titta in i den kartongen. För att nå människor som känner för liknande saker, och för att få ha en egen plats där hon får ta god tid på sig att säga precis vad hon vill!Sassa älskar växter och trädgård och i Sassas Gröna Värld kretsar kring det kring det gröna men även lite annat ibland.När Nina var liten drömde hon om ett eget radioprogram, en show där hon fick bjuda in vem hon ville, spela vilken musik hon ville och välja precis vad hon skulle prata om. Nu ser hon Den vassaste kniven lite som sin egen show. En alldeles lagom blandning av mat, bak, pyssel och politik. Precis som Nina!Kom ut ur garderoben började som ett försök att få ut allt ur garderoben och förstå hur mycket prylar man faktiskt har. Sen fylldes den på med fyndiga saker ur verkligheten och saker som är fint.Eljest Fredrica finns lite allt möjligt, med en svaghet för gamla saker.Emeli bloggar på Lovely chaos, som handlar om henne (såklart), om hennes second handbutik, om trist vardag, om rolig vardag, om lite pyssel. Och om lite av varje.På bloggen Förändrad - Förvandlad - Förädlad bloggar Helena om sitt skrivande och om sin kommande debutroman som hon kommer att ge ut, på egen hand, i år. Litteratur och konst får också sitt givna utrymme.