Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ni, del 5

Karin E Jansson


Sofies nytt & gammalt bloggar Sofie om sin lägenhet, inredning, sig själv och annat smått och gott. (Tack vare bloggen har hon varit med i inredningstidningar!!)


Silja Katarina bloggar om saker hon gör, pysslar eller ritar. Eller hittar på loppis. Mest för att ha ett litet arkiv över det som hon kan bläddra i ibland och se att det faktiskt har producerats en del!


Småstadsflickan handlar om lite allt möjligt! Hennes liv i Stockholm, klänningsinköp ibland, alla biofilmer hon ser och sånt som man kan äta.


Jessica startade sin blogg Jess, I guess? för att dela bra recept för bakning utan ägg och mjölk (hennes dotter är allergisk och älskar man att baka vill man såklart baka sånt alla kan äta!) Sen flyttade dom från Sverige till Nya Zeeland för ett år sedan och bloggen blev mer av en resedagbok. Nu handlar bloggen om hennes liv i allmänhet. Så att alla där hemma kan se och läsa om vad dom gör!


Vicky bloggar om allt som är fint! Mycket foton. På mat, på kläder, på äventyr. Och så lite annat däremellan. obs: har kaninbakgrund!


Elins blogg Koiruliini handlar om hundträning, familjeliv, föräldraskap och pyssel lite då och då. Hon kör No Poo, BLW och bär i sjal, vilket folk tycker är lite lustigt och annorlunda, men hon gillar att se sig själv som den som ska frälsa världen!


Malin bloggar om Livets Kreativa Stunder och lite smått och gott däremellan. Hon började blogga när hon för lite mer än ett år sedan gjorde en helomvändning i livet, bytte stad och tog tjänstledigt för att gå en kreativ utbildning.


I Sofias blogg Apple, dear? hittar vi vanliga grejer, konstiga grejer, barngrejer och litteratur. Just nu en hel del om sjukt höga berg och folk som klättrar på dem. Det vet hon egentligen ingenting om men hon kan inte sluta tänka på det.


Titta en Britta handlar om allt knasigt som Britta gör: personliga minityrvärldar, teckningar i paint om vardagssituationer, min passion för ljusslingor, sprejfärgning, loppisfynd, lyckad och mindre lyckad matlagning osv!


Elins blogg I was sober följer hennes perioder; bland bakar hon massor, ibland tränar hon massor, ibland shoppar hon massor, ibland ritar hon massor, ibland modellar hon massor och ibland bara ligger hon och pillar sig i naveln, som just nu.


Therés hittar vi på Sett, sagt & gjort, där hon bloggar dels för att komma ihåg alla vardagsglimtar men även för att släkt och vänner som man inte träffar lika ofta ändå kan få dela vardagen. Blir mycket om det mesta.


Fyran och Femman bloggar om livet och tricks! Hurra! Ibland gör de långa reportage men ofta är det läsartävlingar, festivalrecensioner och vykort från läsare. Samt ganska mycket mattips.


Din morsa Susanna bloggar bl.a. om feminism, genus, föräldraskap och om grymma grejer hon syr!


Anna Grundberg bloggar om sin kreativitet, sin sömnad och sin konst. Hon ritar av snygga människor som KonstgreppsKarin (nämen äsch då!) och försöker se livet ur en positiv vinkel.


Sofia är en kreativ kvinna, och bloggar på Kreativa Latsidan. Bloggen är hennes galleri, brukar hon säga, där hon visar upp vad hon gör men också vad hon tänker och klurar på.