Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ni, del 4

Karin E Jansson


Lisa är florist, och i hennes nystartade företagsblogg Lisa Florist bloggar hon om sina uppdrag som frilansande florist/dekoratör/konsult blandat med bröllosinspiration, tutorials osv. Det handlar om att sprida sin passion för blommor till alla som är intresserade!


Johanna hade en blogg om sig och sina pojkar (Me and the boys), men har nu startat en annan blogg, Tiger Baby, med sin hjärtevän Maria! De säljer barnvagnshängen som är inspererade av tatueringar. Och så bloggar de om livet typ och om hur de vill vara täckta med tatueringar!


Trollis bloggar till och från på sin pysselblogg Tossiga Trollis & hennes tokiga idéer. Hon bloggar för att visa upp det hon skapar, dela med sig av tips och trix och lägga ut lite smycken till salu!


Emma bloggar om kakor och pyssel på sin blogg Husmor Emma. Mest för att visa upp vad hon bakar men också för att hitta på mer kakor och pyssel!


Karins blogg heter lskling, och där ryms tankar, det som är fint, det som är jobbigt, och kanske ett recept eller två!


Elins blogg, Äh jag gör det imorrn..., kom till då hon fick sitt första barn (4 år sen) och bara var tvungen att hitta nåt "vettigt" att göra som fick dagarna att gå. Så hon skrev och skrev och skrev och analyserade hela sin hjärna på kuppen. Och sedan började hon rita, bytte plattform, hittade sig själv och nu har det plötsligt blivit en ritblogg av alltihop. Så det kan gå!


Saras blogg heter Alf Sökare, och handlar om sånt som är skôj, dvs stenar (för att hon pluggar geologi i uppsala), foto (för att snygga bilder är så najs och för att hon fotar en del själv), politik (för att hon blir både jätteglad och skitarg) och mat (för att det är gott). Bland annat!


Matildas blogg, Det bitterljuva livet, är en klassisk dagboksblogg om att vara nästintill nyexad byråkrat, feminist, förälder, chipslover, som älskar barhäng.


Eveline och Amanda bloggar på Våra Oköttsliga Lustar, för att:
1. revolutionera veggobloggsgenren.
2. få folk att äta mer kålrötter.
3. få folk att laga mat på känsla.


Maria, som driver bloggen Tokhund, tycker att det är så intressant med hundträning och allt annat som berör hunderiet att hon väljer att blogga om livet med en aktiv sheltie. Hundnörd, jajemen!


Tedags hos Tant Ninette bloggar Ninette om pyssel och inredning för att få lite distans till sin stressiga vardag. Bloggen är hennes lilla positiva plats där hon kan fokusera på allt som är bra och färggrant i sitt liv. Men det största behållet från bloggandet är alla härliga mänskor man får kontakt med!


Lunas Blogg skriver Malin om sitt arbete med sin gårdsbutik, sitt liv och sitt stora intresse för att sy sina lunafigurer. Det är en salig blandning, precis som hon vill ha det!


Pyrolas blogg handlar om second hand-mode, DIY-mode och miljövänligt mode. Kanske lite som en reaktion mot alla modebloggar som promotar vansinnesshopping och märkeskläder, kanske en hel del för att hon tycker man ska vara rädd om miljön, men mest för att det är något hon älskar.


Kammilla bloggar på K Says Hi, så att de hemma i Norrland ska få en inblick i hennes nya liv i Göteborg, med allt vad det innebär.


Mauas blogg, Best of Norrbotten, handlar om livet, upplevelser, mycket träning, odling/ekotänk inredning och kreativitet. Massor med blider på henne, andra fina saker och katter. Händer då och då att det blir en och annan bekännelse.