Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ni, del 2

Karin E JanssonCamillas älskar att skriva och är lite exhibitionistisk av sig. Hennes blogg Camelliss handlar om hennes liv, och är också en sminkblogg.


Anja är bloggberoende, och har en egen blogg som heter Ge mig chips! Det är en kreativitetsblogg med inriktning på kläder och textil. Men det spretar åt bra musik och massa annat också. Man kan ju inte på allvar hålla sig bara till en sak.


Maries blogg, Det är inte lätt att vara Gröön, innehåller små pretentionslösa vardagsiakttagelser - lite gnäll och lite glädje, lite bokfrossa och lite bakfylla och ganska mycket vänner och familj och andra människor som lämnar avtryck i hennes tillvaro.


Petra bloggar om vardagsliv i olika former, på bloggen Om Linn och Petra. Sen har hon också en blogg för sitt skapande, Punkslöjd!


Bakmani, Sharas blogg, handlar om just bakning! Hon är också med i Kakjuntan där de är ett gäng som bakar efter Sju sorters kakor och bloggar om det! Är det någon som vill vara med finns det info på sidan om hur man går med i juntan!


Fröken Pimpinetts blogg handlar om handarbete, pyssel, odling, bakning och andra roliga projekt. Och om livet i en småstad.


Titti bloggar för att hon vill ha ett rum för att formulera sig, både i ord och bild. Kolla in Ord och Bild från Titti!


Jessica bloggar om pyssel och om saker som gör henne glad. Bloggen heter Lite socker!


Agnes har en skitsnygg blogg, Agnespagnes, men får ibland prestationsångest för att alla (nästan) är så makalöst duktiga.


För oss oprofessionella lyfts livet fram från den ärliga men sjukt snygga sidan.


Effy har två bloggar, Sweet Dreams och Nergårn och ser sitt bloggande om vardagen som ett bra sätt att påminna sig själv om det fina i livet, medan man lever det.


Fina Staden bloggar Jenny om det fina i vardagen. Man glömmer så lätt det lilla självklara, och Fina Staden blir då som en liten påminnelse av något roligt som hänt.


Frida, som driver bloggen Fraidi, bloggar för att hon älskar att synas, för att hon älskar att uttrycka sig, för att hon älskar att träffa andra bloggare och all pepp och kärlek hon får!


Sofie bloggar om allt och ingenting på Plågsamma Bloggförsök. Hon har bloggat i flera år, och när hon bläddrar tillbaka och läser inser hon att hon glömt över hälften redan så det är ju bra att det finns kvar nånstans!


Linn bloggar tillsammans med Petra på Om Linn och Petra, där de ibland brevväxlar med varandra via bloggen. Nu har de flyttat in i samma konstnärskollektiv på Öst på stan också, vilket resulterat i bloggen Kreativ Kollektiv!