Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Kolla så göllig jag är!!

Karin E Jansson


Herregud, kolla så göllig jag är!! Det behövdes bara en kändis hår, i detta fall Ginnifer Goodwins kalufs. Ja, jag har använt virtuellt MakeOver-program igen!Tabetha Coffey, kanske coolaste kvinnan EVER, jag tror hon skulle döda mig om hon visste att jag lånade hennes frippa.Audrina från The Hills. Ja det funkar!Jag hångla med en tjej och det var sexigt, Katy Perry.Karin Gaga.


Hårvärlden är mitt ostron! Här finns sidan.