Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag trodde inte mina ögon!!

Karin E Jansson

Precis som alla andra tisdagar var rutinen densamma. Jag badade och parfymerade mina katter, väntade på brevbäraren, åt mimosasallad och kokat ägg och drack en kopp te, för att sedan plocka fram fotoalbumet ur vitrinskåpet, där det delar plats med pärmen för dödsannonser och lådan med alster från min barndom. Jag slog mig ner i fåtöljen med fårskinnspläden över mina knän, och slog upp familjealbumet. Jag ser det som positivt för mitt minne, som på senare år börjat svikta, att påminna mig själv om dagar som gått och som skänkt mig glädje.

Jag kunde bilderna utantill, men gladdes ändå åt att stryka med pekfingret över deras glatta yta. Skolavslutningar och sommarlov. Jag skrattade till, fick lite hosta, och tog en klunk te. I samma sekund som jag ställde ner koppen såg jag det. Min syn hade det aldrig varit något fel på, men fram till idag hade mitt fokus alltid legat på bildens center, de skrattande ansiktena. Där, i periferin, visst var det väl något? Jag plockade fram mitt förstoringsglas, som jag alltid hade när till hands. Jag trodde inte mina ögon!! Blicken flackade över till nästa bild, och nästa. Samma sak! En värme spred sig i min kropp. Min alldeles egen skyddsbrottare.

Och det är sant det.