Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Hur får man råd?

Karin E JanssonJag fick en fråga:

En fråga, det låter som en dröm att gå ner i arbetstid, men men men - hur får man råd med det? Jobbar din kille heltid med bra lön? El har du något hemligt tips så berätta!

Jag anpassar mig lätt efter förutsättningarna. Även Samuel har ett relativt nystartat företag, så slantarna rullar inte direkt in för nån av oss. Därför har vi båda deltidsjobb som ger mer regelbunden inkomst. Jag som verksamhetsutvecklare på ett studieförbund, och han som fotograf åt en studio. På så sätt har vi en grundplåt som betalar hyra, mat och annat som kostar varje månad. Under en period nu har jag ju jobbat hela 80% på det "riktiga" jobbet, vilket såklart dragit mer stålars, men snart går jag som sagt ner i tid, på egen begäran. Jag tror inte att den minskade inkomsten kommer kännas av så värst mycket, och förhoppningsvis leder det på sikt till att mitt företag växer.

Vi har en bil som vi lånat som vi kör så sällan som möjligt, och semester för oss är en utflykt till grannbyn. Vi har inga barn att försörja. Det gick hål i vår soffa, det löste vi finfint genom att lägga över en filt. I julklapp ger vi varandra en snygg dans. Det finns liksom inte i vår värld att strössla pengar på lyxprylar som platt-TV, nya möbler och resor. Samuel är ganska obrydd vad det gäller prylar, och jag som gillar saker har lärt mig uppskatta ett snyggt snöre lika mycket som en ny TV.

Jag känner egentligen inte att jag saknar nåt. Jag äter hummer, men på kantstött porslin. Om ni förstår vad jag menar.