Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

HELT SJUKT BRA!!

Karin E Jansson

Om vi bortser från förra inlägget, så vågar jag hävda att jag rätt ofta har snygga bilder här i bloggen. Detta beror inte på att jag är ett foto-geni, för det är jag inte, utan sitter i att jag är kär i ett foto-geni. Och han är kär i mig! Samuel ligger alltså bakom mycket av bilderna i min blogg, och när jag får klåda och yrsel av ISO och exponering så kan han prata om det i timmar.

Nu vill jag slå ett slag för Samuels företag! Om du behöver bröllopsfotograf, firmafoton, promotionbilder, eller vill utöka familjealbumet, kontakta samuel@picturelakefoto.se! Samuel är rolig, rätt billig, och framför allt HELT SJUKT BRA!! Fler bilder kan ni se på hans facebook-sida.(Samuel är alltså han till höger, tror jag)