Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Gårdagens fyra stora händelser

Karin E Jansson


1. Jag lockade håret. Det tog cirka tre timmar.2. Jag och Prinsen såg på Time Team, och blev båda besvikna då de grävde efter 1900-tal. Hur spännande är det liksom?! Hej vi hittade en potatisskalare från i förrgår, kolla på patinan.3. Jag och Baronen blev osams om vem som ägde nya paljettkoftan, och Baronen vann. Hon åt även på den, misstänker jag.


4. MARYS UNGE VÄGRADE KOMMA UT!! En icke-händelse. Jag hoppas den inser att jag kommer vara långsur i typ en månad. Men, jag ger den en extra chans till förlåtelse om den kommer idag. Så nu åker jag iväg för att ropa budskapet till magen. Hörs sen!