Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Fyra timmar senare, och en insikt

Karin E Jansson

Med inredningstidnings-mått blir vår lägenhet aldrig perfekt. Tur då att vi inte tycker hemmen i inredningstidningar är så värst intressanta. Jag blev en gång kontaktad av en journalist som ville göra inredningsreportage. Hon tyckte det skulle bli råbra, och det enda vi behövde byta ut innan fotografering var sängen, soffan och byråerna. Eh nej tack dumstrut.


Men idag har jag ägnat fyra timmar åt att städa. Det blir aldrig prydligare än såhär. Ser ni det där prassliga silvriga i bokhyllan? Det har nåt med denna brutta att göra. Ni får se när vi är klara. På väggen hänger Annas kalender, och visar ständigt januari. Ni som har kalendern vet varför.


Köksbordet skulle vi kunna byta ut mot en kartong, då det endast fungerar som förvaringsyta. Men nu en sorterad förvaringsyta.


Salong. Krävde tre av fyra arbetstimmar. Men nu är strass sorterad och dammtussar dödade.


Sovrummet, ja okej det städade jag inte, men jag sköt ihop kläderna på golvet i två högar. Hans och hennes.


Och så kvällens insikt - en tom yta skapar ögonsmärta. Ropar VÄGGMÅLNING. Jag tänker nåt snorkigt, djuraktigt. Ni får se imorrn!