Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Äcklig?

Karin E Jansson

Under dagen har jag börjat på flertalet inlägg om huruvida kvinnans kroppsbehåring är äcklig och pinsam eller inte, men har varje gång lämnat datorn. Detta är en sådan icke-fråga att jag inte kan förmå mig själv att argumentera i ämnet. Argumentera för allas rätt att se ut som man själv önskar. Jag vägrar gå med på att frågan ska behöva debatteras.

Om jag är äcklig eller inte, det bestämmer jag. Och tycker nån att de är mer lämpliga att bedöma min och andra kvinnors placering på äcklighetsskalan så kan de dra åt he-vete, och så var det inte mer med det.

Så då landar vi istället här:


*fniss*