Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Tre nya saker

Karin E Jansson


Ni som följer mig på Instagram såg tidigare idag att jag suktade efter ett par skor. Jag vandrade staden runt, men ingen affär hade kvar i min storlek. I sista butiken hade de dock förra säsongens modell kvar i ett ex. I min storlek! Typ identiska som denna säsongs, helknäppt. Och med halva rea-priset slog jag till utan att tveka. De är i syntet, och av märket Chilli.
Hemma på halvgolvet låg två paket. I det största gömde sig denna väska, den som jag beställde under en feberfrossa i förra veckan. Jag gillar den jättemycket!
Och i det mindre paketet låg korallhalsbandet. Som ljusrosa benknotor!!Såhär ska jag alltså se ut i vår. Ljusrosa, knotig, med guldkedja och staplad på hög.