Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Summering

Karin E Jansson

Instagram visar sig vara ett tiptop sätt att summera veckan! Hundratals bilder har jag klickat fram under veckan, men dessa summerar bra vad som egentligen försegåtts i mitt liv:


Jag har rört mig i hallen, köket, vardagsrummet och sovrummet. Fast i sovrummet låg jag mest stilla och hostade.Jag har ätit halloumi, semla, hallontårta och grönt.Katterna har velat vara ifred och velat gosa.Jag har pyntat mig med ny väska, KARIN-ringen, juveler i överflöd och pärlplatte-mustasch (som jag fick av en bloggläsare, tack Lotta!!)Jag har umgåtts med Judge Judy, mina bästisar, min kille och Sirpa såklart.


Jag har varit sliten, snygg, nyvaken och utomhus.

Och imorrn börjar en ny vecka. Det kommer bli AWESOME. Eller ja, det kommer väl bli helt okej.