Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Summering av veckan.

Karin E Jansson

Sirpa var på besök tidigare idag. Hon åt ett wienerbröd, och hjälpte mig summera veckan som varit.


Jag har åkt iväg på jobbresa. Det var sådär.Jag har sett hela säsongen av The OCD Project. Till viss del relaterbart.Jag har varit oense med någon annan. Jag var arg, och är arg.Jag har fått en inflammation i ena ögat. Kletigt.Jag har varit på lördagsdisco. Och fått parkeringsböter. MÄH!!!Jag har varit vaken för länge varje natt.Jag har fått vara med i lokaltidningen, med krönika och allt!Jag har omfamnat söndagen.Hej då.