Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Nya skor till alla!

Karin E Jansson


Jag har nya skor!! Midnattsblå med gnistrande strass. 40 miljoner kostade dom. I fantasin. För i verkligheten kostade dom typ 150:-, och några arbetstimmar.Såhär såg dom ut för några dagar sedan. Ett par pumps jag köpt på en ASOS-rea för länge sedan, för under en hundralapp. Snygga, men inte särskilt.. glittriga.


Men glitter kan ju alltid appliceras! Jag köpte strasspärlor avsedda för att sys fast, från ebay. Total kostnad ca 50:-.Ibland var det svårt att trycka igenom nålen, då använde jag mig av en tång.Avslutningsvis en maffig rosett i randigt sidentyg, även det köpt på rea.Jag är mycket nöjd! Prova du med! Nya skor till alla!