Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Lösrycktheter

Karin E JanssonJag har: lite ont i hövve, ovanligt mycket pengar på kontot, världens bästa bloggläsare.

Idag ska jag: göra bokföring, tvätta, köpa något slumpmässigt på nätet (har spanat in ett salt-och pepparset som ser ut som krokodiler med frack), packa inför jobbresa, lyssna på Blümchen och Satyricon.

Jag tycker: också att Thorsten Flinck helt klart gick över gränsen för vad som är okej. Det tycker jag också Ana Gina gjorde. Det är inte alls självklart att man vill kramas. Inget ursäktar såklart det andra.

Jag saknar: förtäring! Skåpen ekar tomma och jag vägrar gå ut, kropp kommer krackelera av kylan. Kommer ev ringa taxi och åka de 100 metrarna till macken, köpa en bulle och åka hem.

Jag ljög: om taxiresan, kommer såklart inte ta taxi, men kommer ev ringa Mary och be om skjuts. Billigare (för mig) och marginellt mindre skamfyllt.