Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Konsumtion - symptomsdämpande

Karin E Jansson

När man är så förkyld som jag är nu kan man inte göra annat än lyda kroppens signaler. Det kan handla om att den vägrar resa sig upp, att den skriker efter apelsinjuice, eller som jag erfor i natt, att den vill handla saker.


En brun doktorsväska, låter rimligt.Se där en till väska, i Art Deco stuk. Bara att lyda.Paljettkofta, ja det har ju visat sig ha en positiv inverkan på immunförsvaret.Korallhalsband. Kan ha kommit ur feberyra, men snyggt var det ju.Och en guldväska, inte lönt att streta emot.

Ja, jag känner mig faktiskt marginellt piggare! Allt hittade jag på Etsy. Där hittade jag också sakerna nedan. De har jag inte köpt än, men jag är ju å andra sidan inte frisk än.Väska, jag ser ett tema.Aggressiv björn-brosch.Halsband i plast.Blank blus med förtryckta juveler.Guld igen.Informativa ryska broscher.Salt och peppar-kar.


Tjusigt halsband.

Och om nån (mamma) tycker att jag redan handlat tillräckligt, så råder jag er (dig) att köpa sakerna innan jag hinner göra det.