Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

jag hatar dig

Karin E Jansson

Jag har tidigare skrivit om hur roligt det är att se i mitt statistikprogram hur människor hittar till min blogg. Jag kan alltså se vad folk googlat för att sedan landa på min sida. Men det är inte bara roliga saker de söker på.

För ett bra tag sedan skrev jag ett inlägg som jag döpte till Hur ska vi hylla våra barn?, som handlade om sexualisering av barn. Orden i inlägget resulterar nu i att människor hittar till mig när de söker efter sexiga barn, sexiga kläder för barn och barn i sexiga skor.

Med allt elände i världen hamnar övergrepp på barn överst på min lista. Jag har själv aldrig blivit utsatt, men jag känner de som blev det som barn. Och när såna här människor dagligen visar sin existens genom att googla efter sexiga barn så reagerar min kropp fysiskt, varenda muskel i gruppen drar ihop sig, det vänder sig i magen och jag gör mig bokstavligen talat redo för fysisk kamp.

Jag tror alltid på orsak och verkan. Människor som förgriper sig på barn har ofta själva blivit utsatta för övergrepp. Men i denna fråga hittar jag inte utrymme för analyser, utan fylls bara den känsla vars benämning jag annars så ytterst sparsamt använder. Hat.

Hej pedofil som hittar hit. Jag hatar dig.