Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

idyllen

Karin E Jansson


Alla har vi en romantiskt bild av hur livet hade kunnat vara. Ifall allt föll på plats, ifall vi vågade, ifall vi hade råd. Funderar man en längre tid på denna idyll hittar man som regel sprickor även i drömmen. Kanske för att vi är bra på att se det negativa, kanske för att vi faktiskt aldrig helt skulle kunna undvika det negativa.

Bara äta praliner i en våning i Paris, leva som välbetalt och dyrkat fotbollsproffs i Barcelona, eller känd, bara känd.

Man ska inte bo större än att man kan sitta i mitten och nå allt utan att resa sig upp, hörde jag en gammal man säga en gång för länge sedan. Min idyll, den som jag tar till när sömnen inte infinner sig, eller när papperen hopar sig på skrivbordet har formats genom åren och är nu tydlig och konstant. En liten knarrig stuga, djupt inne i den täta skogen, med trasmattor på golvet, en katt i knät och en radioapparat på fönsterbrädet. Det är allt, och det är så fulländat.

Fast såklart med sommar året runt, ordentligt lås på dörren så ingen mördare tar sig in på natten, och en MAX-restaurang i skogsbrynet. Och ja okej, en TV i hörnet. Men ändå.

Hur ser din idyll ut?