Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Frizz

Karin E Jansson


På vintern går mitt hår in i kris. Och med kris menar jag frizz. Jag har ju aldrig varit särskilt noga med vad jag tvättar håret med, men insåg att mitt färgade hår kanske behövde lite omvårdnad.3 Minute Miracle Frizz Remedy hårinpackning från Aussie, det lät ju bra. Och 3 minuter är ju ganska exakt en reklampaus på TV, passar mitt hektiska schema perfekt. Och när jag ändå var i farten slog jag till på en Anti Frizz Conditioning Milk, som kunde appliceras i både vått och torrt hår. Och hur var det då?Hollywood-hår!!Mjukt, lent och lättkammat, med enda nackdelen att det luktar lite... syntetiskt?! Ja, vi hade en lång diskussion och kom till slut fram till att det luktar som sånt där grönt slime som man köpte för sin veckopeng på 90-talet. Lite parfymigt och plastigt. Men resultatet är med beröm godkänt!Jag ger Aussie Anti-Frizz produkter 4 Steve Irvin av 5 möjliga!