Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Dagen jag tappade 95% av mina läsare

Karin E Jansson

Dagen jag tappade 95% av mina läsare / Hur fel kan bli så rätt

Bestörtningen på Facebook var i jämförelse med dagen då SD tog sig in i riksdagen. Hur är det möjligt? Vad tänker Sverige? Jag skäms att vara svensk.Jag har aldrig läst Ranelid, jag läser inte heller kvällspressen. Jag visste att fokus ofta lades på mannens hudton, men i övrigt var jag ett tomt blad. Och där som sista bidrag i sin delfinal dök han upp. Tillsammans med en sångfågel i röd paljettklänning stod han där, med fluffiga lockar och orange panna. Och i samma sekund som ordet MIRAKEL dök upp i bakgrunden i typsnittet Bradley Hand ITC, lillebror till Comic Sans, så började han deklamera. Skorrande rrrrr. Han ville berätta om kärleken. En lasersynth från 1995 och en kvinna med stor röst bekräftade allt han sa. Han skrek ut sitt budskap om kärlekens arméer, om säd och om kvinnan. Han kunde inte behärska sig, kunde inte låta bli att sjunga med i refrängen när det egentligen inte var hans tur. Han klappade i otakt så det överröstade allt annat. Och jag gapade. Så här får man bara inte göra. Han är gammal, han är orange, är det sång eller är det prat, va sa han säd?! Och mitt i chocken började det rycka i benen. Det svängde. Min kropp reste sig ur soffan. Armarna flaxade och benen sprätte. Jag såg lika chockad ut som han bredvid mig.

Dancing with tears in my eyes, var det detta det handlade om? Att inte kunna värja sig. Herrrrregud! Jag var övermannad av en man med orange panna. Fulsnyggheten hade drabbat mig. Ranelid till Azerbajdzjan!!