Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Att tjäna pengar på sin blogg

Karin E Jansson


Jag googlade nyss mig själv, såsom jag gör med jämna mellanrum. Sällan hittar jag nåt intressant, men idag kom jag till en sida som analyserade karinskonstgrepp.se, och som kunde berätta hur mycket jag tjänade på min blogg. 600:- i månaden. Dvs 10 MAX-mål. Nu vill jag veta vem som inkasserar de slantarna?! Checken måste ha försvunnit i posten. Nej, såklart handlade det bara om en uppskattning av vad min blogg skulle kunna generera i annonspengar, dvs om jag valde att publicera Bloggers förinställda reklam.

Jag har indirekt tjänat pengar på min blogg, via min webshop och då mitt bloggande resulterat i att jag fått några journalistiska uppdrag. Men att få betalt bara för att blogga, det har jag ingen erfarenhet av. Ni som väljer att publicera annonser, hur fungerar det? Har man någon som helst möjlighet att påverka innehållet på annonserna, och ger det några slantar?

mvh/sjukt nyfiken