Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Utmaning

Karin E JanssonHela tiden cirkulerar det diverse utmaningar som man som bloggare ska fylla i. Skitbra när inspirationen tryter. Men är det verkligen en utmaning att fota sin kaffekopp, eller berätta hur gammal man var när man tog körkortet? Synonymer på ordet utmaning lyder bland annat uppfordran till kamp, inbjudan till strid och utmanande handling. Jag tror att det är bra att bli utmanad. Nej, jag tror att det är nödvändigt! Jag själv föredrar trygghet och kontinuitet då det är bekvämast, men de gånger jag ändå genomfört en utmaning har blodet brusat på ett tillfredsställande sätt. Och ryggen har blivit ännu ett snäpp rakare.

Men för att hitta dom här utmaningarna, de som får blodet att brusa, så måste man tänka. Syna sig själv. Vilket som regel är jobbigt. Obekvämt. Och i allra högsta grad osäkert. För våra egna utmaningar har ofta legat undantryckta så många år att vi kanske inte ens längre inser att de skulle tillföra oss något. Nämen vadå, jag har ju aldrig gillat att umgås med folk, så jag håller mig hemma isolerad så är allt så som det alltid varit.

Men pirret, det är ofta en bra indikator på en utmaning. Det där pirret som går som en stöt genom kroppen. Nej men inte kan väl jag? Jo, kanske jag kan. Livslång men hemlig dröm, eller bara lösryckta roligheter. Här kommer fem av mina utmaningar:

1. Såga ner ett träd med motorsåg.
2. Åka på semester, själv.
3. Informera potentiella arbetsgivare om hur bra jag är.
4. Ha färgglada strumpbyxor.
5. Ringa Ring P1.


Har du en egen lista?