Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Svar del 1

Karin E Jansson


L
Du skrev om "nejet" tidigare... Hur gjorde du för att hitta kraften efter att ha kraschat ihop? Behöver alla tips jag kan få...
Jag sökte professionell hjälp! Det är alltid bra att prata med någon utomstående, speciellt en med välutbildade öron. Och sen tror jag man mår bättre av att informera sin omgivning om hur landet ligger. De flesta kan relatera till att må skrutt, och de flesta vill en också väl.
Sara
- Har du alltid haft den här humorn du visar upp på bloggen, eller har den dykt upp i mer vuxen ålder? :)
Jag tror det många uppfattar som roligt är sättet jag utnyttjar språket på, och ja, den förmågan har jag nog alltid haft!

- Hur går det med jobbletandet?? Fungerar den egna firman så bra nu att du inte letar längre?
Firman genererar ingen vinst, men håller mig så sysselsatt att jag inte skulle hinna med ett jobb. Dock har jag fått förlängt på studieförbundet jag jobbat på, så nu har jag en viss grundinkomst som betalar hyran och ostkrokarna. Och så har jag fått ett roligt och lite hemligt uppdrag som ni får se framöver!

- Vad är det allra, allra bästa med Sirpa?
Att hon är min, och jag är hennes! Och vi har så roligt ihop.
Mirijam Geyerhofer
När känner du dig som den bästa versionen av dig själv?
När jag är välformulerad.

Om du var tvungen att äta ett traditionellt sällskapsdjur, vilket skulle det vara och hur skulle du tillaga det?
Detta är en svår fråga. Spontant ville jag säga undulat, kanske i nån kryddig sås, men frågan om det finns så mycket matigt på en undulat. Kanske vandrande pinne, rostad i ugnen med nån typ av grillkrydda. Som ett snacks.
Trollis
- Vilken är din favoritmat? Är det något du kan laga själv?
Chipsburgare - chips, ostkrok, chips. Den kan jag laga själv. Egentligen kan jag nog laga allt, men jag tycker bara att det är så tråkigt.

- Blir du inte yr av alla limångor när du pysslar?
Jag har ett lim som inte avger några ångor, så det går bra. Fast till en början använde jag ett sämre lim. En kväll såg jag suddigt i flera timmar, hehe.

- Förutom att limma strass och göra kollage, vad tycker du om att pyssla med då? Stickar eller virkar du? Drömmer du om att designa den perfekta klänningen?
Jag är en hejare på att sticka, men tycker att det tar för lång tid. Det jag drömmer om är en egen verkstad, med tunga och livsfarliga maskiner.

- Vad bär du helst, byxor eller klänning/kjol? Och varför?
Kjol, alltid! De enda byxor jag äger är mjukisbyxor. Jag får klaustrofobi av jeans.Efraimsdotter
Tråkigaste frågan (förlåt) men jag som nytillkommen (och redan förälskad) läsare skulle gärna vilja ha en liten introduktion och sammanfattning av vem du är? Hur ser dina dagar ut, vad har du för bakgrund, vilka är din familj? Annat man vet om man läst länge men inte riktigt hänger med på om man är ny?
Tjo och tack!
Jag är 31 år, född och uppvuxen i Umeå, med mamma, pappa, en bror och en tvillingsyster. Jag har läst många år på universitetet (språk och språkvetenskap) och har ett vanligt dagjobb som verksamhetsutvecklare på ett studieförbund. På kvällar, nätter och helger jobbar jag med mitt företag där jag skapar saker. Och så har jag en sambo som heter Samuel, han är fotograf och världens bästa på allt utom att öppna förpackningar. Min syster har ett barn som heter Sirpa, och hon är det bästa jag vet. Sen har vi två katter boende hos oss, Lille-Prins och Baronen. Jag är väldigt nöjd!Gäddan
Du som verkar allmänt beläst kanske kan svara på ungefär hur många 5-åringar en 30-årig "normal" kvinna kan slå i slagsmål, om alla slåss mot en samtidigt? Inga tillhyggen är tillåtna...
Enda erfarenheten jag har av detta är Children of the Corn, men som jag minns det användes det tillhyggen där. Men jag skulle tippa kanske sju, åtta stycken.

Och som uppföljare till Mirijams fråga ovan om att äta sällskapsdjur, vad skulle du drick till i så fall??
Ett glas Chablis, alternativt en Spezi (50% cola, 50% fanta).
Hanna
Hej, vart köper du allt fint strass?
Jag köper nästan allt material på ebay.Kajsa
Hur blev du så himla bra?
Äsch, jag är inte bättre än nån annan. Eller jo, jag är kanske bättre än många andra, men det är ju inte svårt att lyckas med.
Sara
- Vilken är din favorit TV-serie of all times!? Och varför?
Sjukt svår fråga! Jag kan inte bara säga en, TV har erbjudit en mosaik som gjort mig till den jag är, och varje beståndsdel är viktig. Men om jag får säga några så, Human Remains, Absolutely Fabulous, Lilla huset på prärien, Project Runway, Jerry Springer och Cheaters.

- Vad fick dig att färga håret rött första gången?
Mitt hår var sönderblek och tussigt, en färgning var enda räddningen. Jag minns att det blev regnsbågsfärgat rött. Ljusrosa, rosa, cerise, orange, rött och vinrött.

- Om du fick välja en egenskap som du genast skulle vara världsbäst i, vad skulle det vara??Argumentera.