Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Prognos

Karin E JanssonFladder i håret och solstrålar i nacken, ungefär så långt ifrån verkligheten jag kan komma just nu. Jag har drabbats av den styggaste förkylning som uppfunnits sen Dacke var länsman. Om jag inte förnekade vättar skulle jag tro att en liten, liten kille med strut på huvudet smugit sig in i mitt hem nattetid. Där har han tassat fram till min sida av sängen, hållt för min näsa tills jag öppnat munnen, och sedan lagt en besvärjelse på mina stämband. Jag låter ungefär som att jag ätit 60 skorpor, utan smör, och förvägrats vatten. Och så slem, frossa och värk på det. Ska det göras ska det göras ordentligt. Så nej, jag promenerar inte runt med ett leende på läpparna, utan snurrar runt svettig på ett smuligt lakan. Fy fasiken vad skönt det är att tycka synd om sig själv emellanåt!

Krya på mig!