Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

önskedag!

Karin E JanssonPrecis som 98% av alla svenskar som idag börjar om arbetet efter julledigheten så upplevde jag igår den så kallade söndagsångesten. Samuel hade lösningen! Önskedag, kallade han det. När jag kommer hem från arbetet börjar önskedagen, och det är min vilja som är lag. Aktivitet och middagsmat är helt upp till mig. Jag tänker föreslå, nej bestämma, att vi ser Två systrar för mycket med Bette Midler, men i övrigt tänker jag suga lite på karamellen. Kanske har ni tips? Som jag uppfattade det hela fanns det inga begränsningar, och lovat är lovat. Tur med häst och vagn till godisaffären, helkroppsmassage med bladguldskräm, sätta knorr på grisen, osv. Kvällen is my oyster.